Axkid Modukid autostoelsysteem

Het nieuwe Axkid Modukid Autostoelsysteem is geschikt voor kinderen van 0-4 jaar.

Wij van Axkid weten dat geen familie hetzelfde is. Het drukke schema van het ouderschap is echter voor iedereen hetzelfde. Bij het ontwikkelen van het Axkid Modukid autostoelsysteem hadden we dit in gedachten en dankzij de snelle en eenvoudige installatie heb je meer tijd voor dingen die ertoe doen. Axkid Modukid is de ideale oplossing voor gezinnen die onderweg zijn en maximale veiligheid en comfort voor hun kinderen willen. Het autostoelsysteem is geschikt voor de leeftijd van 0-4 jaar en bestaat uit de Axkid Modukid base, Axkid Modukid baybautostoel en de Axkid Modukid autostoel. Axkid Modukid babyautostoel is ook compatibel met de Axkid Life buggy en 90% van alle kinderwagens op de markt.

Axkid Modukid Base

De base is het belangrijkste deel van het Axkid autostoelsysteem, dat bestaat uit één base en twee autostoelen. Namelijk een autstoel voor uw pasgeboren baby en peuter autostoel die tot de leeftijd van ongeveer 4 jaar gebruikt kan worden. Beide autostoeltje kunnen op één base gebruikt worden. De snelle en eenvoudige installatie maakt zowel compacte installatie als meer beenruimte voor het opgroeiende kind mogelijk. Het autosysteem past in zowel kleine als grote auto’s die voorzien zijn van ISOFIX. 

Axkid Modukid Babyautostoel

De Axkid Modukid babyautostoel is geschikt voor uw pasgeboren kind tot een lengte van 75 cm en 13 kg. Het is het lichtste i-Size autostoeltje op de markt. Dankzij de snelle en eenvoudige installatie in twee stappen hebt u meer tijd voor dingen die er toe doen. De babyautostoel is compatibel met Axkid Life buggy en 90% van alle andere kinderwagens. 

Axkid Modukid autostoel

Deze autostoel is geschikt voor peuters van 61-105 cm en tot 18 kg. Het enige i-Size autostoeltje ter wereld dat zich automatisch aanpast aan de lengte en de maat van uw kind. Soepele en snelle 2-staps installatie en Sleep-well-systeem. Kies voor een compacte installatie of extra beenruimte, zodat uw kind langer achterwaarts vervoerd kan worden.

Axkid Life buggy

De Axkid Life buggy brengt mobiliteit naar een hoger niveau. Het is compatibel met het Axkid Modukid babyautostoel en is de ideale wandelwagen voor onderweg, voor gezinnen. Axkid Life buggy is gemakkelijk te gebruiken, gemakkelijk in te klappen en perfect als handbagage wanneer u of uw gezin vliegt 

Getagd met , , , ,